[1.4] Traceback when double-clicking some glyphs

RoboFont Forums Bugs [1.4] Traceback when double-clicking some glyphs

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  frederik 1 year, 2 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #5338

    Jens K.
    Participant

    This traceback is printed in the output window when double-clicking some glyphs in the font window:

    Traceback (most recent call last):
    File “lib/eventTools/editingTool.pyc”, line 1034, in _drawInactive
    File “lib/eventTools/baseEventTool.pyc”, line 1027, in drawSelection
    File “lib/eventTools/baseEventTool.pyc”, line 122, in _get_selection
    AttributeError: ‘NoneType’ object has no attribute ‘selection’

    It’s not on all glyphs, but always on the same glyphs. I’m not sure what triggers it.

    The glyph window opens as expected, and everything seems to work normally in spite of the traceback.

    #5341

    frederik
    Keymaster

    Do you have two or more glyph window open?

    #5348

    Jens K.
    Participant

    Nope, just one glyph window. It also happens right after starting RF, on the first double-click on one of the affected glyphs.

    #5374

    frederik
    Keymaster

    Could you deinstall all your extensions and see if one of them are interfering the setup of a glyph window.

    #5375

    Jens K.
    Participant

    I moved all extensions out of the plugins folder and checked that there are no startup scripts executed.

    Still the traceback appears. BTW I’m on 10.8.2.

    Can you reproduce it? E.g. when I open /Library/Fonts/Verdana.ttf, the message appears on all glyphs as far as I can see. (Just to give a system font example, but it also happens with OTF and PostScript-UFOs.)

    #5376

    frederik
    Keymaster

    I cannot reproduce it, but regarding the traceback I can think of a possible solution….

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.